De Stieren Farmaceutisch Co. van de Hubeigod, Ltd

  De menselijke georiënteerde eerste Voortreffelijkheid van de Kwaliteits eerste Dienst achtervolgt

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSARM-Steroïden

99% zuiverheidssarm Steroïden yk-11 Prohormone SARMS Myostatin Inhibito 431579-34-9

Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Hallo, pakketlevering en goed ingepakt, satisfed zeer met uw dienst, wenssamenwerking opnieuw met u

—— Jason Davis

Ik ben zeer zeer waardeer met de productkwaliteit, de hoge zuiverheid en de goede verschijning. wens u goede zaken

—— Larry Owen

hoewel sommige problemen op de aankoop gebeurt, toont u me een goede houding om het op te lossen en ik kreeg het product, goede baan

—— Terry Neal

Ik ben online Chatten Nu

99% zuiverheidssarm Steroïden yk-11 Prohormone SARMS Myostatin Inhibito 431579-34-9

China 99% zuiverheidssarm Steroïden yk-11 Prohormone SARMS Myostatin Inhibito 431579-34-9 leverancier

Grote Afbeelding :  99% zuiverheidssarm Steroïden yk-11 Prohormone SARMS Myostatin Inhibito 431579-34-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GB
Certificering: ISO9001, GMP
Modelnummer: lblmbb@msn.cn

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Yk-11 Andere Naam: Myostatin Inhibito
CAS: 431579-34-9 Verschijning: wit poeder
Zuiverheid: 99% Oorsprong: China
Hoog licht:

ruw sarmpoeder

,

Het Ruwe Poeder van SARMS

99% zuiverheidssarm Steroïden yk-11 Prohormone SARMS Myostatin Inhibito 431579-34-9

 

SARMS of de selectieve androgen receptormodulators zijn bekend voor het geven van dezelfde resultaten van de spiergroei zoals anabole steroïden maar zonder de negatieve bijwerkingen die met de laatstgenoemden komt.

De Japanse wetenschappers doen een experiment op een nieuwe die SARM als YK11 wordt bekend die het sterkst onder allen schijt, meer machtig dan klassieke steroïden zoals DHT. YK11 wordt verondersteld om een SARM te zijn en het effect van myostatin tegelijkertijd te veroorzaken.

YK11 toepassing


YK11 is een machtige en specifieke synthetische omwenteling-ERB. Het heeft ook goede plasma/hersenenblootstelling in vivo. De kernreceptoren omwenteling-ERB-Α en omwenteling-ERB-Β spelen een integrale rol in het regelen van de uitdrukking van de proteïnen van de kernklok, die ritmen in activiteit en metabolisme drijven.

Het beleid van YK11 verandert circadiaans gedrag en het circadiaanse patroon van het genuitdrukking van de kernklok in de hypothalamus van muizen.


Het circadiaanse uitdrukkingspatroon van een serie van metabolische genen in de lever, de skeletachtige spier en het vetweefsel werd ook veranderd, resulterend in verhoogde energieuitgaven. De behandeling van dieet-veroorzaakte zwaarlijvige muizen met YK11 verminderde zwaarlijvigheid door vette massa te verminderen en verbeterde duidelijk dyslipidaemia en hyperglycemie.

Deze resultaten wijzen erop dat synthetische omwenteling-ERB ligands die farmacologisch het circadiaanse ritme richt in de behandeling van slaapwanorde evenals metabolische ziekten voordelig kan zijn.

 

Gebruik: Sarms, Bodybuilding

 

ANALYTISCHE PUNTEN SPECIFICATIE ANALYTISCHE RESULTATEN
Verschijning Wit Poeder Wit poeder
Verwante substanties Één enkele impurity≤0.5% 0,18%
Totaal impurities≤2.0% 0,59%
Verlies bij het drogen ≤0.5% 0,18%
Analyse >98.5% 99.0%
Conclusie Bevestigt volgens Ondernemingsnorm
 

YK11 toont heel wat belofte als geschikte anabole SARM. Met het potentieel van de spiergroei het brengt, is het zo efficiënt zoals anabole steroïden en prohormones zonder de ongewenste die bijwerkingen met de laatstgenoemden worden verbonden.


1. SPIERsterkte:


in het rapport van Kanno, creeert de spiercellen aan het worden blootgesteld meer anabole gevolgen dan die blootgesteld met DHT die. Voor die nota, kan het veilig zijn om te zeggen dat het voor spier het versterken best is,
zonder de nadelige effecten door traditionele steroïden, met inbegrip van vele gezondheidsrisico's dat worden veroorzaakt. Wat plaatsvindt is dat het spiercellen veroorzaakt, die hen bevorderen om tot een groter aantal van follistatin te leiden, veel dan beter DHT.

Bovendien, kan het niet worden genegeerd geen die dit onderzoekchemisch product, die een SARM werkt door de androgen van de spier receptoren maar de beenderen en de verbindingen en andere lichaamsdelen zijn berokkent waar ARS aan zijn SELECTIEVE ACTIVITEIT vinden-gepast zijn.

2. MYOSTAT ININHIBITOR:


Terwijl yk-11 om als groot supplement zijn bewezen te werken voor de bouw van spiersterkte, vooral ideaal voor bodybuilders en atleten, wordt het ook gevonden om een grote myostatininhibitor te zijn. Het is speciaal en valuableas een SARM die als sterke androgen dienst doet maar zonder de bijwerkingen zult u algemeen van injecteerbare alternatieven, zoals steroïden en prohormones ervaren.

Het werkt ook als myostatininhibitor. Wat is myostatin, in elk geval? Dit is een type van proteïne dat de productie en de groei van de spierweefsels beperkt, wanneer het aanwezig is. Zo door myostatinactie te remmen, kunt u het potentieel van uw lichaam eigenlijk verbeteren om groter en magerder spierweefsel te bouwen. Maar terwijl het te goed om klinkt waar te zijn, is het bewezen door de wetenschappers zelf.

Wat gebeurt is dat het ook de productie remt en geleidelijk aan follistatin, een myostatininhibitor desactiveert. Voor die nota, kan het worden verteld dat het een machtige en efficiënte myostatininhibitor ongeacht zijn anabole eigenschappen is, wat meer spier voor u betekent!

3. DE SPIERgroei:


YK11 kan bij dosissen tussen 5 en 8 mg worden genomen per dag bij een cyclus van acht weken. Nochtans, kunt u over oestrogeengevolgen, met inbegrip van borstuitbreiding bezorgd zijn, maar dat is nu uit het beeld.

Wegens zijn selectief kenmerk, doet het wat het zeer goed maar slechts op de anabole activiteit van de spiercellen voor de spiergroei zonder de ongunstige oestrogeengevolgen doet, die u vernedering voor sportief kunnen veroorzaken

Bovendien, verandert deze samenstelling niet de uitdrukking van andere genen in het lichaam omdat het uit de androgen receptoren in andere lichaamsdelen, met inbegrip van de beenderen, de verbindingen en de voorstanderklier verlaat. Daarom kunt u grote spier de bouwvoordelen ervaren, behalve de bijwerkingen zou u kunnen moeten onder ogen zien als u typische steroïden op de markt zou kiezen.

Het beste deel is dat het alle bovengenoemde voordelen oplevert zonder uw lichaam, vooral uw lever-iets te berokkenen dat u zou kunnen moeten behandelen door andere prohormones op de markt te kiezen, die langer gebruik kan vereisen alvorens om het even welke dramatische resultaten kunnen worden bereikt.

Aangezien de studies nog aan de gang zijn en de afdoende details over de samenstelling nog moeten worden gepubliceerd, kunnen de bijwerkingen niet op dit ogenblik worden genoteerd. Gebaseerd op logboeken en eerste bevindingen, zijn er geen die nadelige gevolgen bij allen worden genoteerd.

 

Hoe YK-11works?

In directe vergelijking aan aan lgd-4033 als verwijzing voor analyse op dierlijke modellen van anabolism en androgenicity, toonden yk-11 hogere doeltreffendheid binnen anabole parameters en kleinere androgenicity aan bij gelijkwaardige dosering.

Het beweegt spier tot cellen om meer follistatin te maken die een sterke myostatininhibitor is. Myostatin (als de factor die ook van de de groeidifferentiatie zijn 8 wordt bekend, een myokine (proteïne) door spiercellen wordt geproduceerd die op spiercellen handelt om myogenesis te verbieden die. Myogenesis is de groei en de differentiatie van de spiercel. Het onderzoek toont door de jaren heen aan dat wanneer u myostatin blokkeert, het voor beduidend meer spiermassa toestaat. Zo in onderzoekmyostatin worden de inhibitors onderzocht om behandelingen voor spierziekten te vinden.

Wij verwachten dat YK11 om meer machtig te zijn dan SARM LGD in termen van de algemene groei en te voelt. Op dit ogenblik, verwachten dat wij dit is sterkste SARM op de markt bij het regelmatige doseren. Terwijl de afschaffing kan voorkomen, verwachten dat wij dit product heeft lage androgene eigenschappen en kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Vanuit onze ervaring met SARMs, vinden wij er minder verliezen van op-cyclusresultaten dan pro-hormonen zijn, hoewel typisch niet machtig. Wij verwachten dat dit product heeft gelijkaardige resultaten als matig gedoseerde Halodrol, zonder het alpha--mannelijke/androgene gevoel terwijl op het.

 

Dosering en Suggestie


De geadviseerde maximumdosis YK11 is vereist dosering van 2.0-5.0mg b.i.d in mannetjes en 0.5mg-2mg b.i.d in wijfjes om optimale gevolgen in mensen voor de genoteerde aanwijzingen te bereiken.

 

 

99% zuiverheidssarm Steroïden yk-11 Prohormone SARMS Myostatin Inhibito 431579-34-9

Contactgegevens
Hubei God bull Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. liu

Tel.: 86-27-52341258-01

Fax: 86-27-83265180-02

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)