De Stieren Farmaceutisch Co. van de Hubeigod, Ltd

  De menselijke georiënteerde eerste Voortreffelijkheid van de Kwaliteits eerste Dienst achtervolgt

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSARM-Steroïden

Van de de tabletsarms spier van YK11 10mg van de de cellengroei de nieuwe testosteron CAS 431579-34-9

Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Hallo, pakketlevering en goed ingepakt, satisfed zeer met uw dienst, wenssamenwerking opnieuw met u

—— Jason Davis

Ik ben zeer zeer waardeer met de productkwaliteit, de hoge zuiverheid en de goede verschijning. wens u goede zaken

—— Larry Owen

hoewel sommige problemen op de aankoop gebeurt, toont u me een goede houding om het op te lossen en ik kreeg het product, goede baan

—— Terry Neal

Ik ben online Chatten Nu

Van de de tabletsarms spier van YK11 10mg van de de cellengroei de nieuwe testosteron CAS 431579-34-9

China Van de de tabletsarms spier van YK11 10mg van de de cellengroei de nieuwe testosteron CAS 431579-34-9 leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de tabletsarms spier van YK11 10mg van de de cellengroei de nieuwe testosteron CAS 431579-34-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GB
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 10mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: inquiry
Verpakking Details: Harde doos
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 10000 flessen
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: YK11 Categorie: selectieve androgen receptormodulator
Specificatie: 10mg/pill 100pills/bottle CAS: 431579-34-9
Gebruik: Spieraanwinst Oorsprong: China
Hoog licht:

ruw sarmpoeder

,

sarms s4-poeder

Van de de tabletsarms spier van YK11 10mg testosteron van de de cellengroei de nieuwe

 

1. Yk-11 wordt ook meer en meer populair en om een goede reden. yk-11 wordt verondersteld om gelijkaardige gevolgen aan steroïden maar zonder alle ongewenste bijwerkingen te hebben. Terwijl er heel wat positieve overzichten beschikbare online zijn, is het slechts wijs om te weten wat deze samenstelling wordt gemaakt van en hoe het werkt.

 

2. Hieronder is een gedetailleerd yk-11-overzicht dat benadrukt hoe deze samenstelling werkt en hoe het voor die kan worden gebruikt die spier kijken veilig te bouwen snel maar.

 

3. De chemische structuur van yk-11 is vrij gelijkaardig aan dat van steroïden. Het wordt afgeleid uit testosteron als synthetische steroïden. Dit betekent niet dat de samenstelling steroïden is. Eigenlijk, is het geclassificeerd als SARM of Selectieve Androgen Receptormodulator geheel. Gezien dit een androgen receptor is, levert het dezelfde resultaten zoals andere androgens receptoren.

 

4. In tegenstelling tot andere SARMs, komt deze samenstelling met een steroid backbone. Dit verklaart misschien waarom het efficiënter is en is geclassificeerd onder meest machtige SARMs. Het, echter, komt zonder de ongunstige bijwerkingen verbonden aan steroïden.

HOE DE WERKEN VAN YK 11?

1. Yk-11 maken zich aan een androgen receptor vast. Dit zet spiercellen ertoe aan om anabolere factoren te veroorzaken die op zijn beurt tot de verhoogde spiergroei leidt. In tegenstelling tot het meeste SARMS die met beperkte androgene gevolgen komen, veel beter presteert deze samenstelling.

 

2. In een afgelopen studie, werd het effect van deze samenstelling op spiercellen bewezen veel hoger om te zijn. In deze studie, vond men dat de spiercellen meer anabole samenstellingen wanneer blootgesteld aan 500nmol van deze samenstelling dan wanneer blootgesteld aan testosteron produceerden.

 

3. Het is veilig om te zeggen dat yk-11 enkel zoals een andere SARM om met de spiergroei wordt ontworpen te helpen. Men heeft bewezen dat de samenstelling de spiergroei, spierbehoud, en de groei van nieuwe spiercellen bevordert. Zijn bijwerkingen zijn minimaal en kunnen niet bij de bijwerkingen van steroïden worden vergeleken beschikbaar in de markt. Dit verklaart misschien waarom het heel wat aandacht krijgt aangezien velen een oplossing zoeken die veilig is en werkt om de spiergroei te verbeteren.

 

4. Dit samenstellingswerk groot voor die die spiermassa kijken te bouwen. De samenstelling is ook ideaal voor mensen die de hoeveelheid en de kwaliteit van hun spieren willen handhaven en vette cellen houden bij baai.

HOE YK-11 BIJ TESTOSTERON VERGELIJKEN

1. Het testosteron is een essentieel die hormoon in het menselijke lichaam wordt gevonden. Dit hormoon werkt allebei als geslachtshormoon en anabole steroïden. In het geval van dalende testosteronniveaus in het lichaam, wordt dit hormoon geïntroduceerd in de vorm van een injectie. Gezien het feit dat het hormoon zoals werkt als steroïden, het door mensen gebruikt wordt die meer spier te kweken, vitaliteit kijken te verhogen, en over het algemeen hun lichaamssterkte te verbeteren.

 

2. Zoals hierboven benadrukt, yk zijn 11 en het testosteron gelijkaardig in structuur en functie. Het enige verschil is dat terwijl yk 11 om aan specifieke cellen, de testosteronwerken op meer cellen in het lichaam worden gecreeerd te werken. Om het even wat voorbij de natuurlijke niveaus in het bloed leidt tot ongewenste bijwerkingen zoals de verslagen groei.

 

3. Nemen van testosteron voor een lange periode is daarom niet raadzaam aangezien de voordelen niets in vergelijking met het kwaad zijn dit hormoon kan veroorzaken wanneer genomen in hopen.

 

4. Wanneer het testosteron in het lichaam wordt ingespoten, volgt wat zijn aren en laagste punten in het bloed. Het effect voor yk 11 is een verschillend beetje. De samenstelling reageert aan specifieke weefsels zodat zijn de schommelingen en hun bijwerkingen minimaal. Het helpt ook dat de samenstelling mondeling wordt genomen die zowel geschikt als vrij veilig wanneer vergeleken bij injecties is.

 

5. Hoewel SARMs om veel veiliger dan testosteron en andere steroïden wordt beschouwd als, is het belangrijk om op te merken dat de matiging zeer belangrijk is. Deze samenstelling zou in matiging moeten worden genomen en de gebruikers zouden de instructies van de arts moeten volgen wat betreft de dosering.

 

6. De hoge hoeveelheden samenstelling kunnen zijn beschadigend aan de lever en ook de weinig ongewenste bijwerkingen verhogen het met komt. De samenstelling kan, echter, voor een aanzienlijke duur van tijd voor de spierbouw doeleinden worden genomen.

 

7. De testosterontherapie is gedocumenteerd om tot slaapproblemen, acne en bloedstolsels en slag in extreme gevallen te leiden. Deze samenstelling komt met geen van deze bijwerkingen. Het is, daarom een veiliger alternatief dat goed als niet dan beter testosteron in het bevorderen van de spiergroei en een sterker en beter-kijkt lichaam werkt.

YK-11 VOOR DE LICHAAMSbouw

1. Deze samenstelling wordt hoofdzakelijk ontworpen om met de spiergroei te helpen. Het werkt op meer manieren dan om de ontwikkeling van spiercellen te bevorderen en spierbehoud te verzekeren. De samenstelling werkt ook helpen vet branden en de totale die hoeveelheid vetten verminderen in het lichaam worden gedeponeerd.

 

2. Wanneer geïntroduceerd in het lichaam, yk-11-zorgen de tabletten ervoor dat de spiercellen zich aan een veel sneller tarief ontwikkelen. De samenstelling versterkt ook bestaande spiermassa. Omdat de samenstelling selectief is, krijgen de gebruikers om veel snellere resultaten te zien en betere resultaten te krijgen.

 

3. Deze samenstelling wordt ontworpen om mensen te helpen de van wie genetische make-up hen verhindert significante spiermassa te verwerven. Dit is omdat het ook een myostatininhibitor handelt. Myostatin is een proteïne die de groei van spier in het lichaam remt.

 

4. Sommige mensen hebben natuurlijk een hoge hoeveelheid van deze proteïne in hun organismen. Dergelijke mensen verwerven zelden significante spiermassa zelfs wanneer zij beschikbare spier de bouwoplossingen gebruiken. Dank aan yk-11, mensen die natuurlijk worden benadeeld waar de spiergroei betrokken is kan ook worden om hun spieren op de niveaus te kweken die zij hebben gewenst.

 

Who kan yk 11 nemen?

 

1. Deze samenstelling kan door iedereen worden gebruikt die hun spieren kijken te kweken. Hoewel het als veilig wordt beschouwd, zouden de mensen met reeds bestaande medische voorwaarden, eerst en vooral, het startsein moeten ertoe brengen om van hun arts te gebruiken. Een arts zal in een betere positie zijn om te verklaren hoe de samenstelling zal werken en het effect het op medicijn zal genomen hebben om de voorwaarde in kwestie te beheren.

 

2. Iedereen die een andere SARM nemen kan het voor deze samenstelling ruilen. Voor één, is machtig en levert sneller resultaten. Het komt ook zonder de talrijke bijwerkingen verbonden aan SARM. in het kort, biedt het een veiligere oplossing aan de spiergroei voor aan allen.

 

3. Het is niet duidelijk of het veilig is om deze samenstelling samen met andere SARMs te gebruiken. Wat duidelijk is is het feit dat het hoogst machtig is en één enkele dosis veel betere resultaten wanneer vergeleken de meesten als niet al andere SARMs zoals Lgd 4033 en Ostarine levert

 

4. Om grote resultaten te verzekeren, zou iedereen die deze samenstelling nemen actief moeten blijven en in regelmatige oefening in dienst nemen. Het effect op het lichaam is verschillend voor elk individu aangezien al onze organismen verschillend zijn. De resultaten, echter, zijn gewaarborgd zolang de gebruiker hen zoals geïnstrueerd neemt en ook actief blijft aangezien dit voor de natuurlijke spiergroei en ontwikkeling noodzakelijk is.

 

Geadviseerde Dosering

 

1. Een dosering van 5mg per dag wordt geadviseerd. Om het even wat onder dit zal geen opmerkelijke resultaten leveren. De mensen die andere SARMs hebben gebruikt kunnen tot 10mg van deze samenstelling in een dag nemen. De 10mg-dosering is ook ideaal voor iedereen die aanzienlijke spiermassa in een vrij korte tijd kijken te kweken.

 

2. Een dagelijkse dosering van meer dan 10mgs wordt beschouwd als onveilig. De meeste mensen die meer dan 10mgs dagelijks hebben gebruikt hebben ook een waaier van ongewenste bijwerkingen ervaren.

Contactgegevens
Hubei God bull Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. liu

Tel.: 86-27-52341258-01

Fax: 86-27-83265180-02

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)