De Stieren Farmaceutisch Co. van de Hubeigod, Ltd

  De menselijke georiënteerde eerste Voortreffelijkheid van de Kwaliteits eerste Dienst achtervolgt

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLokaal Verdovingsmiddelenpoeder

De Zuiverheidsdopamine van het Pramipexolepoeder 99% Agonist CAS 191217-81-9

Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Hallo, pakketlevering en goed ingepakt, satisfed zeer met uw dienst, wenssamenwerking opnieuw met u

—— Jason Davis

Ik ben zeer zeer waardeer met de productkwaliteit, de hoge zuiverheid en de goede verschijning. wens u goede zaken

—— Larry Owen

hoewel sommige problemen op de aankoop gebeurt, toont u me een goede houding om het op te lossen en ik kreeg het product, goede baan

—— Terry Neal

Ik ben online Chatten Nu

De Zuiverheidsdopamine van het Pramipexolepoeder 99% Agonist CAS 191217-81-9

China De Zuiverheidsdopamine van het Pramipexolepoeder 99% Agonist CAS 191217-81-9 leverancier

Grote Afbeelding :  De Zuiverheidsdopamine van het Pramipexolepoeder 99% Agonist CAS 191217-81-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GB
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100kg ‚
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Pramipexole Zuiverheid: 99%
Gebruik: Dopamine Agonist CAS: 191217-81-9
Oorsprong: China merk: GB
Hoog licht:

benzocainehcl poeder

,

procaine hcl poeder

Dopamine van de zuiverheidscas 191217-81-9 van het Pramipexolepoeder 99% agonist

 

1. Pramipexole is dopamine agonist die tot dezelfde klasse van drugs behoren zoals Cabergoline. Het primaire doel van deze drug is in de behandeling van Ziekte van Parkinson.

 

2. Pramipexole wordt het meest meestal gevonden onder de merknamen Sifrol, Mirapexin en Mirapex, hoewel generics ook beschikbaar zijn. Mirapex is best est - bekend merk door Boehringer Ingelheim Geneesmiddelen.

 

3. Samen met het behandelen van Parkinson, wordt Pramipexole ook voorgeschreven voor de behandeling van rusteloos benensyndroom. De drug heeft ook veelbelovende tekens in de behandeling van bipolaire depressie getoond, hoewel het nooit officieel dit etiket heeft gehouden.

4. Pramipexole is niet-ergolinedopamine agonist die voor het behandelen van vroeg-stadiumziekte van parkinson (PD) en rusteloos benensyndroom (RLS) wordt vermeld. Het wordt ook soms zonder merknaam als behandeling voor clusterhoofdpijn en om de problemen met seksuele dysfunctie gebruikt tegen te gaan die door sommige gebruikers van de selectieve kalmeringsmiddelen van (SSRI) van de serotonine reuptake inhibitor wordt ervaren.

 

5. Pramipexole heeft robuuste gevolgen voor pilootstudies in een placebo-gecontroleerde bewijs van concept studie in bipolaire wanorde getoond. Het wordt ook onderzocht voor de behandeling van klinische depressie en fibromyalgia.

Toepassing:

1. Pramipexole is dopamine agonist die direct met het prolactin hormoon correleert. Aangezien dopamine de niveaus in het lichaam uitgaan, prolactin dalen de niveaus. Het doet dit door het hebben van een direct effect op de dopamine D3 receptor. Hoewel het ook op de D2-receptor handelt is zijn affiniteit voor de D3-receptor zeven keer groter dan om het even welke bestaande dopamine agonist.

2. Het effect van Pramipexole op de D3-receptor heeft een sterke invloed op het neurologische systeem, dat is waarom het heeft gebruikt om Ziekte van Parkinson en in sommige gevallen de ziekte van Alzheimer te behandelen. Door acteren op de D3-receptor, beïnvloedt Pramipexole ook een man seksuele rente en een activiteit.

3. Prolactin is direct voor een deel de oorzaak van een man vuurvaste periode, die naar de tijd verwijst het om van seksuele activiteit neemt terug te krijgen zodat de prestaties kunnen opnieuw voorkomen. Door prolactin door een verhoging van dopamine te verminderen, kan Pramipexole de vuurvaste periode direct verminderen resulterend in de capaciteit seksueel vaker te presteren.

Gebruik:

1. Om de symptomen van Ziekte van Parkinson te verminderen: Het ziekte van Parkinson is toe te schrijven aan de beweging van hersenen dopaminergic neuronenverlies dat door dopamine deficiëntie wordt veroorzaakt, tot patiënten met trilling, starheid en bradykinesia en een reeks symptomen leidt.

 

2. Verbeteren de zoutzuur hoogst selectieve gevolgen voor dopamine D2 en D3-receptoragonist, dopamine versie, motorsymptomen. Het onderzoek naar Shannon-vertoning, vroege Ziekte van Parkinsonpatiënten pramipexole monotherapy na, kan de motorsymptomen in patiënten met vroeg stadium effectief controleren, helpen de capaciteit van het dagelijkse leven handhaven.

 

3. Pramipexole in combinatie met levodopa kan de de score en de motorsymptomen van ADL in patiënten met geavanceerde Ziekte van Parkinsonscore in patiënten met geavanceerd Ziekte van Parkinson effectief verbeteren, het leven trillender maken.

Contactgegevens
Hubei God bull Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. liu

Tel.: 86-27-52341258-01

Fax: 86-27-83265180-02

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)