De Stieren Farmaceutisch Co. van de Hubeigod, Ltd

  De menselijke georiënteerde eerste Voortreffelijkheid van de Kwaliteits eerste Dienst achtervolgt

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van de spiergroei

Anabole van de Aanwinstenipamorelin van de Steroïdenspier Peptides 2 mg/Vial Sterkere Bodybuilding

Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Hallo, pakketlevering en goed ingepakt, satisfed zeer met uw dienst, wenssamenwerking opnieuw met u

—— Jason Davis

Ik ben zeer zeer waardeer met de productkwaliteit, de hoge zuiverheid en de goede verschijning. wens u goede zaken

—— Larry Owen

hoewel sommige problemen op de aankoop gebeurt, toont u me een goede houding om het op te lossen en ik kreeg het product, goede baan

—— Terry Neal

Ik ben online Chatten Nu

Anabole van de Aanwinstenipamorelin van de Steroïdenspier Peptides 2 mg/Vial Sterkere Bodybuilding

China Anabole van de Aanwinstenipamorelin van de Steroïdenspier Peptides 2 mg/Vial Sterkere Bodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  Anabole van de Aanwinstenipamorelin van de Steroïdenspier Peptides 2 mg/Vial Sterkere Bodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GB
Certificering: ISO9001, GMP
Modelnummer: 99% zuiverheid

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000 vakken
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Ipamorelin CAS: 170851-70-4
Verschijning: wit poeder Categorie: Peptides
Gebruik: Mucleaanwinst Oorsprong: China

Anabole van de Aanwinstenipamorelin van de Steroïdenspier Peptides 2 mg/Vial Sterkere Bodybuilding

 

Alias: 696: PN: WO2004005342 PAGINA: 46 geëiste proteïne, Ipamorelin, NNC 26-0161
CAS: 170851-70-4
Formule: C38H49N9O5
Mw: 711,853
Verschijning: Wit poeder
Rang: Farmaceutische Rang
zuiverheid: 99%min
Gebruik: De receptor van het de groeihormoon secretagogue is eiwit-gekoppeld G receptorthat bindt ghrelin en speelt een rol in energiehomeostase en regelgeving van lichaamsgewicht.

IPamorelinspecificaties

 


Moleculaire Formule
C38H49N9O5 Molecuulgewicht 711.86
Specificaties
Verschijning Wit poeder
Verschijning van oplossing Transparant
Kleur van oplossing Kleurloos
PH aanbieding

Specifieke Optische Omwenteling (c=0.5, 95%HAc)
aanbieding
Zuiverheid (door HPLC) ≥98.00%~99.90%
Totale Onzuiverheden (door HPLC) ≤2.00%~0.05%
Enige Onzuiverheid (door HPLC) ≤0.50%~0.08%
Watergehalte (Karl Fischer) ≤4.80%
Acetaatinhoud (door HPLC) ≤6.80%
Peptide Inhoud (door %N) ≥88.00%
Aminoacaid-Samenstelling ±10% van theoretisch
Analyse (door vochtvrije, azijn zuurvrij) 95.0%~105.0%
Oplosbaarheid aanbieding
opslag Normale opslag: 2-8ºC
Opslag op lange termijn: - 20±5ºC
Paackage 2mg/GlassVialIpamorelinprofielen:


Ipamorelin (of NNC 26-0161) behoren tot regelgevende peptides omdat het GH die proteïne vrijgeven is; Zijn ketting wordt vrij plotseling en slechts bestaan uit vijf aminozuren. Zijn moleculair massa/gewicht zijn 711,86 en zijn moleculaire formule is C38H49N9O5. Ipamorelin werd samengesteld als innovatief en nieuwigheid mimetic van ghrelin daarom bezit het capaciteit om maagmotiliteit te verbeteren.

 

Er zijn weinig aan de gang zijnde klinische proeven met ipamorelin op het huidige ogenblik. De eerste studies over HGr-Peptides met inbegrip van NNC 26-0161 begonnen in vroege jaren '90. Ook is deze onderzoeksamenstelling een selectieve secretagogue van g-Hormoon en ghrelinagonist van de receptor. Aangezien andere proteïnenipamorelin met GHRP-Gelijkaardige receptoren aan het hormoon van de versiegroei van slijmachtige klier reageert.

 

Maar in tegenstelling tot weinig andere peptides van hormonenaard geeft dit pentapeptide geen zelfde volume van dergelijke samenstellingen vrij zoals cortisol en acetylcholine, en dat maakt tot het een zeer goede kandidaat voor toekomstige onderzoek. Voorts is NNC 26-0161 stabielere vorm van ghrelin en heeft langere halveringstijdperiode, en het veroorzaakt opgewekt secundair effect door neuronen te maken om te worden.


Ipamorelinbeschrijving:


Ipamorelin is een fascinerende nieuwe spier de bouwontdekking die heel wat aandacht in de bodybuilding wereld krijgt. Het is synthetische peptide die de krachtige Groei Hormon vrijgevend eigenschappen heeft. En dit GH die eigenschappen vrijgeven is wat voor atleten en bodybuilders van belang is aangezien zij een enorm verschil in de hoeveelheid spier kunnen maken u kunt kweken en hoe u snel vet brandt.
 

Ipamorelin is een penta-peptide. (AIB-zijn-D phe-Lys-NH2) en, de sterkte het vertoningen kan de regelmatige oude Groei Hormon verouderd (GH) zeer goed maken. Maar welke atleten en bodybuilders werkelijk willen het weten zijn wat dit wonder peptide geschikt om te doen is, hoe zijn het gebruikten, en hoe vergelijkt het bij andere GHRP-peptides?
 

De atleten nemen Ipamorelin in een de dosering van 200mcg -300mcg, twee of drie keer dagelijks, gebruikend een uiterst kleine in te spuiten insulinenaald. Zij beginnen gewoonlijk met de lagere dosis aangezien de bijwerkingen hoofdpijnen kunnen omvatten of wat als een hoofd-stormloop voelt. Ipamorelin kan altijd worden genomen maar nemend het ongeveer 30-45 minuten alvorens een training wegens de impuls in de Groei Hormon (GH) ideaal zou schijnen leidt het tot het toestaan voor de maximumgroei.
 

De studies over de gevolgen van Ipamorelin voor de beengroei, lichaamsgewicht, en de versie van GH toonden sommige interessante conclusies. In één experiment, werden diverse dosissen beheerd in de loop van 15 dagen om de reacties van de groep te testen.
 

Er was een verschillend en dose-dependent effect op lichaamsgewichtaanwinst nochtans, toonde de behandelingsgroep geen verandering in totale niveaus igf-I. Noch produceerde de behandelingsgroep serumtellers van beenontwikkeling. Bijvoorbeeld, beduidend veranderde het aantal cellen in het brede gedeelte van het scheenbeen (het scheenbeen) niet. Dit is een goede zaak omdat het de spiergroei met minder potentieel voor misvorming van been of kraakbeen voorstelt.
 

De reactie van slijmachtig op een agressieve i.V.Dose van Ipamorelin toonde aan dat de niveaus van plasmagh in het bijzonder werden verminderd terwijl zij onveranderd waren nadat een vergelijkbare dosis GHRH.This eigenlijk een goede zaak is aangezien het voorstelt dat Ipamorelin verdere productie van GH van uw lichaam kan niet verminderen de natuurlijke - aantonend dat Ipamorelin selectief GH releaser is.
 

Ipamorelin veroorzaakt geen honger die het maken aan die op een beperkt caloriedieet voordelig. En duidelijk, worden de bijwerkingen van Ipamorelin verbeterd wanneer gecombineerd met anabole steroïden aangezien zij ook de Groei Hormon/de Factorenversie en productie van de Insulinegroei beïnvloeden.
 

Een ander document geeft op dat in gezonde varkens, Ipamorelin GH met een consistentie bevrijdde die met opmerkelijke GHRP-6.Also was zeer vergelijkbaar is dat geen van geteste releasers van GH van het het bloedserum van FSH, van links, van PRL of TSH-het plasmaniveaus beïnvloedde.
 

Ipamorelin in theorie kan Acetylchloine of Cortisol verhogen wanneer gebruikt in hogere dosering. _nochtans, en verhoging in Acetylchloine of Cortisol zelfs meer waarschijnlijk met ghrp-2 en ghrp-6. In feite, in het geval van Ipamorelin, waren er weinig aan geen stijging van Acetylcholine en Cortisol bloedplasmaniveaus zelfs bij injecties meer dan 200 keer hoger dan de efficiënte dosering voor de vergelijkbare versie van GH.
 

Dit bewijst duidelijk dat Ipamorelin eerste succesvolle GHRP-receptoragonist of het chemische product is die aan een receptor van een cel binden en een reactie door die cel met een specifieke selectiviteit voor de bevordering van de versie van GH alleen teweegbrengen.
 

Een ander voordeel aan Ipamorelin is dat het geen plotselinge aren in prolactin of cortisol veroorzaakt zoals ghrp-2 en GHRP-6.Ipamorelin langzamer zijn in zijn levering in tegenstelling tot GHRP die de niveaus van GH aan een sneller tarief vastspijkeren. De langzamere versie is natuurlijker en heeft een meer aanhoudend effect.
 

Alles bij elkaar lijkt het alsof Ipamorelin de nieuwe golf in GH die peptides vrijgeven is. Het schijnt meer machtig, duurzamer en potentieel veiliger te zijn op de lange termijn te gebruiken. Meer studies worden de hele tijd uitgevoerd maar aangezien het zich bevindt, kijkt Ipamorelin als een ernstige mededinger in het arsenaal van anabole vordering.

Ipamorelintoepassing:


Ipamorelin is tweemaal daags een interessante peptide genomen 300mcg of u kon de dosis voor verminderen 3 keer dagelijks, zijn de bijwerkingen hoofd rushs, zou ik adviseren nemend dit 30 minuten vóór training, met toestel, is Ipamorelin een nieuwe en machtige synthetische pentapeptide die verschillend en specifiek de groeihormoon (GH) - vrijgevend eigenschappen heeft.

 

Met de doelstelling om de gevolgen voor longitudinaal beengroeipercentage, lichaamsgewicht, en de versie van GH te onderzoeken, werd Ipamorelin in verschillende dosissen (0, 18, 90 en 450 μg/day) ingespoten drie keer dagelijks 15 dagen aan testonderwerpen, nadat de intravital Tetracycline etikettering op dagen 0, 6, en 13, LGR door de afstand tussen de respectieve fluorescente banden in proximale scheenbeenmetaphysis te meten werd bepaald.

 

Ipamorelin verhoogde dosis-dependently LGR van 42 μm/day in de voertuiggroep tot 44, 50, en 52 μm/day in de behandelingsgroepen. Er was ook een uitgesproken en dose-dependent effect op lichaamsgewichtaanwinst. De behandeling beïnvloedde totale niveaus igf-I, of serum geen tellers van beenvorming en resorptie.

 

Het aantal tartraat-bestand zure phosphatase-positieve multinuclear cellen in metaphysis van het scheenbeen veranderde niet beduidend met behandeling. De ontvankelijkheid van slijmachtig aan een provocatieve i.v-dosis Ipamorelin of GHRH toonde aan dat de reactie van plasmagh marginaal, na Ipamorelin werd verminderd, maar onveranderd na GHRH.

 

De slijmachtige inhoud van GH was onveranderd door Ipamorelin behandeling. Hetzij andere GH kan van Ipamorelin of secretagogues een plaats in de behandeling van kinderen met de groeivertraging hebben vereist demonstratie voortaan klinische studies. Alvorens te sluiten Ipamorelin selectiefste GH releaser is kunt u krijgen.


Ipamorelin leidt tot geen builen in of prolactin of cortisol als ghrp-2 en -6. Ipa is een geweerkogel, niet een jachtgeweerontploffing zoals andere GHRP. Ook is het groot want die op calorie vrij diëten beperkten omdat het geen eetlust bevordert


Ipamorelin en Peptides zijn de manier van de toekomst, denken in de volgende 5 jaar of minder een dramatische verandering op de manier wij opleiden en de bodybuilding wereld door onweer nemen.

Ipamorelin Fuction:


Bouw strakke magere spier, verminder lichaamsvet en verminder waterbehoud met Ipamorelin van voor altijd Jong Medisch Instituut. Nuttig voor: Bodybuilders die kijken te verscherpen; De gewone mensen voor vet verlies en kwaliteit verscheurde spier bereiken; Oudere personen die anti-veroudert voordelen zoeken; Snelle verwondingsrehabilitatie

 

Is de stieren Farmaceutisch Co. van de Hubeigod, Ltd speciaal in peptide, hgh, sarms, steroid producten, kunnen wij aan al uw vereiste zoals steroid etiketlevering voldoen, het etiket voor cliënten en veiligste levering, Ipamorelin is ontwerpen heet verkocht product en gebruikt in worldwild

Contactgegevens
Hubei God bull Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. liu

Tel.: 86-27-52341258-01

Fax: 86-27-83265180-02

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)