De Stieren Farmaceutisch Co. van de Hubeigod, Ltd

  De menselijke georiënteerde eerste Voortreffelijkheid van de Kwaliteits eerste Dienst achtervolgt

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van de spiergroei

Van de de Spiergroei van het Drostanolonepropionaat de Steroïden anpoule fles Drolban

Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Hallo, pakketlevering en goed ingepakt, satisfed zeer met uw dienst, wenssamenwerking opnieuw met u

—— Jason Davis

Ik ben zeer zeer waardeer met de productkwaliteit, de hoge zuiverheid en de goede verschijning. wens u goede zaken

—— Larry Owen

hoewel sommige problemen op de aankoop gebeurt, toont u me een goede houding om het op te lossen en ik kreeg het product, goede baan

—— Terry Neal

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Spiergroei van het Drostanolonepropionaat de Steroïden anpoule fles Drolban

China Van de de Spiergroei van het Drostanolonepropionaat de Steroïden anpoule fles Drolban leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Spiergroei van het Drostanolonepropionaat de Steroïden anpoule fles Drolban

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GB
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: flesjes 1
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Harde doos
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000vials
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Drostanolonepropionaat Andere Naam: Drolban
Specificatie: 100mg/ml 1ml/vial Categorie: injecteerbare steroïden
Injectietype: gebaseerde de olie van het druivenzaad Oorsprong: China

De fles Drolban van het Drostanolonepropionaat 100mg/ml 1ml/vial anpoule

 

1. Oorspronkelijk Dromostanolone (is aan Drostanolone wordt afgekort) door handelsnaam Masteron wordt injecteerbare anabole die steroïden op basis van olie, uit Dihydrotestosterone (DHT) worden afgeleid gekend dat. Het is een lid van de DHT-Afgeleide familie van anabole steroïden.

 

2. Andere bekende DHT-Derivaten omvatten: Winstrol, Anadrol, Anavar, Primobolan, en een paar meer. Drostanolone (Masteron) wordt beschouwd gematigde als sterkte anabole steroïden met anabole classificatie: 62 - 130 en lage androgene sterkte: 25 - 40.

3. Er zijn twee verschillende varianten van Masteron:

 

a. Drostanolonepropionaat

 

b. Drostanolone Enanthate4. Alle anabole steroid analogons en derivaten zijn derivates van de drie natuurlijke anabole die steroïden in het menselijke lichaam worden gevonden:

 

a. Testosteron

 

b. Dihydrotestosterone

 

c. Nandrolone

 

Biochemie van Masteron/Drostanolone

 

 • Masteron is een gewijzigde vorm van Dihydrotestosterone, met een methylgroep bij het 2de koolstof (alpha- koolstof) atoom. Deze wijziging is de oorzaak van de anabole sterkteverhoging. Deze methylgroep maakt tot het harder voor enzym 3 hydroxysteroiddehydrogenase om Masteron te metaboliseren.
 • Dit enzym is overvloedig aanwezig in spierweefsel, en is de oorzaak van het degraderen van om het even welke DHT in twee inactieve metabolites: 3-Alpha Androstanediol en 3-bètaandrostanediol. Wegens dit enzym is DHT anabool in spierweefsel helemaal niet.
 • Men gelooft dat als enzym 3 hydroxysteroiddehydrogenase werd geneutraliseerd, DHT eigenlijk zeer krachtige anabole steroïden zou zijn. Maakt de methyl de groepstoevoeging van Drostanolone het imune aan dit enzym.
  • fysieke/atletische prestatiesverhoging (duurzaamheid, sterkte, snellere regeneratie)
  • lichaamsbouwverhoging (spieropbouw, vet verlies)
  • verhoging van collageensynthese en been minerale inhoud. Het collageen is het bouwmateriaal op basis van eiwitten voor bindweefsels door het lichaam (de ligamenten, de pezen, het kraakbeen, de verbindingen, en de beenderen).
  • verhoogde zelfachting
  • diepere (mannelijke) stem
  • het verdonkeren en het dik maken van lichaamshaar
  • verhoging van niveaus van igf-1 en MGF hormonen (die ook de spiergroei bevorderen)
  • verhoogde hemoglobine (rode bloedceltelling)
  • anti-katabool effect op spierweefsels als acteren als anti-glucocorticoid

 • Drostanolone wordt ingespoten in het lichaam als ester (in entrepot op of Propionaat of Enanthate). De enzymen splijten van de ester van de Masteron-molecule - die variërende hoeveelheid tijd vergt waarafhankelijk van de ester werd gebruikt. Dit proces veroorzaakt het geleidelijke versietarief en de uitgebreide halveringstijd van de steroïden. Het Drostanolonepropionaat heeft een halveringstijd van 2,5 dagen, terwijl Drostanolone Enanthate een halveringstijd van 10 dagen heeft.

 • Bestemming van Drostanolone/Masteron

  Masteron werd aanvankelijk op de markt gebracht als behandeling van vrouwelijke borstkanker. Omdat het mannelijke kenmerken in vrouwen uitsprak en omdat de efficiëntere behandelingen van borstkanker werden uitgevonden, werd Drostanolone geleidelijk aan geleidelijk geëlimineerd.

  gebruik van Masteron

  Tegenwoordig is Drostanolone zeer populaire anabole die steroïden hoofdzakelijk door atleten en bodybuilders worden gebruikt.

  Hoe te om Masteron te gebruiken?

  Waar te om Drostanolone/Masteron in te spuiten

  Als andere steroïden kan Masteron in om het even welke spier (als de spier genoeg groot is) worden ingespoten. Het populairste zijn billen, schouders en triceps.

  De verenigbaarheid, de voorbeelden en de duur van de Masteroncyclus

  Als meerderheid van steroïden, handelt Masteron zeer goed in combinatie met Menselijk de Groeihormoon (4IU per dag).

  Gevolgen van Drostanolone/Masteron 

  Er zijn hoofdzakelijk twee wenselijke gevolgen van Testosteron: De rest wenselijke testosterongevolgen die een individu tijdens de steroid cyclus zou kunnen ervaren, omvat:

  Bijwerkingen van Testosteronpropionaat (en hoe te om zich tegen hen te verzetten)

  De geruchten van Internet/van het forum
   
 • Men kletst dat het Propionaat beter is voor knipsel en vette verliesfasen, en het veroorzaakt vermoedelijk minder waterbehoud dan andere geëstrificeerde types van Testosteron. Dit is eenvoudig onzin die door mensen doorgegeven is die ongepaste die conclusies ontwikkelen niet bij het wetenschappelijke redeneren worden gebaseerd.
 • Propionater (als een andere ester in entrepot op Testosteron) wordt altijd afgebroken door enzymen in het lichaam, waarna wordt het zuivere bio-identieke Testosteron van 100% verlaten dientengevolge. Dit Testosteron is toen vrij om zijn werk in het lichaam te doen. Het zelfde komt met om het even welk en alle geëstrificeerde vormen van Testosteron voor.
 • Daarom het enige mogelijke verschil dat de esterificatieoorzaken aan Testosterongevolgen zijn halveringstijd en tarief van versie is. De esters bepalen slechts hoeveel Testosteron wordt vrijgegeven van de bloedsomloop per bepaald tijdsbestek.

  Ondergrondse laboratoria en hun merknamen
   
 • Er zijn talloos van ondergrondse producenten van Testosteronpropionaat. Wat zijn juiste laboratoria die good manufacturing practice volgen en adequaat die materiaal hebben door goed geïnformeerd personeel in werking wordt gesteld.
 • De meerderheid nochtans is enkel „badkuipapotheken“ in het achterkamertje dat van iemand worden gecreeerd. Zij geven opdracht samen tot grondstoffen van Azië, mengen het en verpakken in flesjes - het eind opnieuw - gebruiker kunnen slechts hopen het in steriel milieu werd gedaan.
 • Er zijn teveel ondergrondse een lijst te maken van merken en nieuwe wordt dagelijks gecreeerd min of meer. Enkele namen zijn:
 •  
 • Geschiedenis van Masteron/Dronstanolone
   
 • Masteron (Drostanolone) werd eerst uitgevonden in 1959 door Syntex. Ongeveer 10 jaar later werd het vrijgegeven op de Amerikaanse markt door Lilly als merknaam Drolban. Syntex bracht internationaal in plaats daarvan het op de markt. Masteron werd eerst goedgekeurd in de V.S. voor het gebruik als behandeling van vrouwelijke borstkanker.
 • In de jaren '70 en de jaren '80 werd het zeer populair in de bodybuilding gemeenschap. Aangezien de efficiëntere kankerbehandelingen werden ontdekt werd Dronstanolone langzaam geleidelijk geëlimineerd voor dat doel. De farmaceutische fabrikanten begonnen verkoop langzaam te beëindigen. Drolban werd bramd officieel eind jaren tachtig geëindigd.
 • Vandaag blijft Masteron op de lijst van goedgekeurde medicijnen, maar het wordt niet vervaardigd of door de farmaceutische reuzen verkocht. Dit maakt het die effectief die slechts drug bodybuilding door ondergrondse laboratoria wordt geproduceerd.

  Post Steroid cyclusbehandeling
   
 • Masteron iteself aromatiseert niet in Oestrogeen en zo vereist anti-oestrogeen geen bescherming door de cyclus. Nochtans wordt het het meest meestal gebruikt in combinatie met een testosteron (dat bescherming vereist)
   
 • Na het eind van om het even welke cyclus, is een grondig en juist Postprogramma van (PCT) van de Cyclustherapie altijd noodzakelijk, waar de testosteron-Bevorderende assistentsamenstellingen zoals Nolvadex en/of HCG zouden moeten worden gebruikt om de normalisatie van HPTA en endogene Testosteronproductie zo vlug mogelijk te vergemakkelijken.
 • PCT de protocollen en de programma's worden gewoonlijk in werking gesteld voor de duur van 4 tot 6 weken nadat alle anabole steroïden van het lichaam na het eind van de cyclus hebben ontruimd. Het nalaten om in een juist PCT programma in dienst te nemen kan in permanente schade aan HPTA resulteren, waardoor het individu ontoereikende/ontoereikende niveaus van Testosteron veroorzaakt (een medische die voorwaarde als hypogonadism wordt bekend), en de medische behandeling in de vorm van TRT (de Therapie van de Testosteronvervanging) voor het leven zal worden vereist.

Contactgegevens
Hubei God bull Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. liu

Tel.: 86-27-52341258-01

Fax: 86-27-83265180-02

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)